Blog Masonry

Το 18ο Διαδημοτικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Αιγάλεω-Χαϊδαρίου-Αγ.Βαρβάρας στο 3ο Γυμνάσιο Αιγάλεω

Το Σχολικό Έτος 2023-2024 στο 3ο Γυμνάσιο Αιγάλεω λειτουργεί με την έγκριση του Συλλόγου Διδασκόντων "Όμιλος Σκάκι" με συντονιστές τους εκπαιδευτικούς κκ Ανδρέα Ρηγάτο και Αθανάσιο Δεληπέτρου και συμμετοχή μαθητών από όλες τις τάξεις με συνατήσεις κάθε Δευτέρα και διεξαγωγή Εσωτερικού Πρωταθλήματος. Σε λίγες ημέρες για πρώτη φορά στους χώρους του 3ου Γυμνασίου θα φιλοξενηθεί το καταξιωμένο Διαδημοτικό Πρωτάθλημα Σκάκι.

Συγκεκριμένα:
Ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω, ο Δήμος Αιγάλεω και η Ένωση Γονέων Αιγάλεω, με τη συμβολή του 3ου Γυμνασίου Αιγάλεω, διοργανώνουν το    18ο Διαδημοτικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι των Δήμων Αιγάλεω – Χαϊδαρίου – Αγ. Βαρβάρας.
Ημερομηνία, Ώρα, Τόπος,:
Σάββατο 6 Απριλίου 2024, 4.30 μ.μ. στο 3ο Γυμνάσιο Αιγάλεω (Μ. Μπότσαρη και Κύπρου 1, έναντι Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στον Κηφισό, είσοδος από Μ. Μπότσαρη, χάρτης εδώ). Ώρα Προσέλευσης: 4.00 μ.μ.
Δικαίωμα Συμμετοχής:
Όλοι οι μαθητές/μαθήτριες των νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων των παραπάνω δήμων και των περιοχών του Κεραμεικού/Βοτανικού και της Ακαδημίας Πλάτωνος καθώς και όσοι νεαροί σκακιστές/σκακίστριες έχουν αθλητικό δελτίο στα σκακιστικά σωματεία των τριών δήμων ή διαμένουν μόνιμα σε έναν από τους τρεις δήμους.
Δηλώσεις Συμμετοχής:
Τα σχολεία θα πρέπει να αποστείλουν τις συμμετοχές των μαθητών τους στο Σκακιστικό Όμιλο Αιγάλεω στα e-mail: skaki.aegaleo@gmail.com, rigatos@sch.gr, και katritsis@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024.
Εναλλακτικά η δήλωση (ατομικής) συμμετοχής μπορεί να γίνει με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω:
https://so-aigaleo.blogspot.gr/
ή απευθείας στη φόρμα :
https://forms.gle/sDqeJh2zXhQn1MFfA      
Σε κάθε περίπτωση όμως, ακόμη και αν έχουν δηλώσει νωρίτερα συμμετοχή, όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιβεβαιώσουν στη γραμματεία των αγώνων την παρουσία και τη συμμετοχή τους στους αγώνες μισή ώρα πριν την έναρξη του 1ου γύρου. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται επίσης δεκτές και στο χώρο των αγώνων μέχρι και 15’ πριν την έναρξη του 1ου γύρου. Όσοι προσέλθουν καθυστερημένα θα μπορούν να αγωνιστούν από το 2ο γύρο.

Αναλυτικές Πληροφορίες

Σκάκι

  • Εμφανίσεις: 1464

Ο έφηβος του σήμερα, πολίτης του αύριο-Εκδήλωση στο Δημαρχείο Αιγάλεω

H Δ.Δ.Ε. Γ΄ Αθήνας σας προσκαλεί σε εκδήλωση που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων Αιγάλεω, υπό την αιγίδα του Δήμου Αιγάλεω, με θέμα «Ο έφηβος του σήμερα, πολίτης του αύριο». Η εκδήλωση με ομιλητή τον κ. Νικολαΐδη Γιώργο, Διευθυντή της Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30-20:00 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχείου Αιγάλεω (Ιερά Οδός 362, Αιγάλεω).

2023-2024, ένωση γονέων αιγάλεω, Δήμος Αιγάλεω, Ψυχολογία

  • Εμφανίσεις: 2347

Ενημέρωση σχετικά με τις απουσίες μαθητών/τριών λόγω των εποχικών ιογενών αναπνευστικών λοιμώξεων

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 24 της αρ. 79942/ΓΔ4/21-5-2019 ΥΑ (Β΄2005), με απόφαση του οικείου Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών, καταχωρίζονται αλλά δεν
προσμετρώνται οι απουσίες από τα μαθήματα μαθητών/τριών έως πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που οφείλονται στην έξαρση των εποχικών ιογενών λοιμώξεων του αναπνευστικού, από 1ης Νοεμβρίου 2023
έως και 31 Μαρτίου 2024.
Η απόφαση αυτή εκδίδεται κατόπιν αιτήσεως και με την προσκόμιση από τους/τις ενδιαφερόμενους/ες πρόσφατης βεβαίωσης δημόσιου ή ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος ή ιδιώτη
γιατρού, που να πιστοποιεί το είδος και τη διάρκεια της ασθένειας. Οι απουσίες αυτές είναι πέραν του προβλεπόμενου από τις γενικότερες ή ειδικότερες διατάξεις αριθμού απουσιών.

  • Εμφανίσεις: 798

Ενημέρωση σχετικά με τις απουσίες μαθητών/τριών λόγω COVID-19, για το σχολικό έτος 2023- 2024

Σχετικά με τις απουσίες μαθητών/τριών λόγω του COVID-19,  με απόφαση του οικείου Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών των σχολικών μονάδων, καταχωρίζονται αλλά δεν προσμετρώνται οι απουσίες από τα μαθήματα μαθητών/τριών έως πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που οφείλονται στη νόσηση από κορωνοϊό COVID-19, για το σχολικό έτος 2023-24.

2023-2024, απουσίες, covid

  • Εμφανίσεις: 730